Juridisk meddelelse og privatlivspolitik

JURIDISK MEDDELELSE

INDLEDNING:

Formålet med dette dokument er at etablere og regulere reglerne for brug af dette webportal, hvilket betyder, at alle dets sider og al dets indhold tilhører ADVOKATKONTORET S.L.P, som man får adgang til via domænet www.advokatkontoret.es

Brug af webstedet indebærer, at brugeren accepterer alle betingelserne i denne juridiske meddelelse. Brugeren forpligter sig til at læse denne juridiske meddelelse omhyggeligt hver gang vores websted benyttes, da den og dets brugerbetingelser, der er indeholdt i denne juridiske meddelelse, kan blive ændret.

IDENTIFIKATIONSDATA:

I overensstemmelse med oplysningspligten indeholdt i artikel 10 i lov 34/2002 af 11. juli om tjenester i informationssamfundet og elektronisk handel, afspejles følgende data nedenfor:

Indehaveren af ​​dette websted er: 

Firmanavn: ADVOKATKONTORET SLP med CIF N: B92853423 Adresse: Avda. Alcalde Clemente Diaz Ruiz nº 6, lokal 10, 29640 Fuengirola, telefon: 951239005, fax: 951239006. Registreret i det Merkantile Register i Malaga bind 4325 bog 3235 folio 216 sektion – MA ark -91968. E-mailen er: info@advokatkontoret.es og domænenavnet er advokatkontoret.es

BRUGERE: 

Adgang til og/eller brug af denne hjemmeside indebærer at BRUGEREN accepterer de generelle brugerbetingelser, der anføres her. Ovennævnte betingelser er gældende uafhængig af de Generelle Kontraktbetingelser, der i givet fald er obligatoriske.

 

www.advokatkontoret.es giver adgang til forskellige oplysninger vedrørende dets ydelser, produkter, oplysninger om vores firma, hyperlinks til sociale medier (i det følgende «indholdet»), der tilhører ADVOKATKONTORET SLP

Brugeren er ansvarlig for brug af hjemmesiden. Det indebærer ansvar for, at de oplysninger der måtte være nødvendige for at få adgang til visse ydelser, er sande og korrekte.

PRIVATLIVSPOLITIK

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

BRUG AF WEBSTED:

Det er ADVOKATKONTORET SLP magtpåliggende, at overholde de spanske regler for beskyttelse af personoplysninger, og vi overholder strengt retningslinjerne i organisk lov 15/1999 af 13. december om beskyttelse af personoplysninger, og med kongeligt dekret 1720/2007 af 21. december, som godkender reglerne for udvikling af den organiske lov og andre til enhver tid gældende regler, og sikrer korrekt brug og behandling af brugerens personoplysninger.

Vi informerer dig om, at de personoplysninger, som firmaet måtte indsamle, vil blive indføjet i filerne fra ADVOKATKONTORET SLP, der er behørigt registreret i det spanske agentur for databeskyttelse, og hvis formål er kommunikation mellem firmaet og dets kunder, brugere, kontakter eller interesserede i forhold til vores produkter eller de ydelser vi leverer, informationsanmodninger, osv. 

Personoplysningerne behandles med et højt fortroligheds- og sikkerhedsniveau, idet der træffes de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at forhindre tab, forringelse, udlevering og adgang til uautoriserede tredjeparter. Brugeren skal dog være opmærksom på, at sikkerhedsforanstaltninger på Internettet ikke kan garanteres.

Udover det kontraktmæssige forhold bemyndiger brugeren ADVOKATKONTORET SLP til at benytte dine personoplysninger til at sende reklame og tilbud, på enhver måde (brev, telefon, fax, mail o.l.) 

Ligeledes informerer vi dig om, at du kan udøve retten til adgang, berigtigelse, sletning og indsigelse mod personoplysningerne i filerne i ADVOKATKONTORET SLP, i overensstemmelse med den organiske lov om beskyttelse af personoplysninger (LO 15/1999) og RD. 1720/2007, med en skriftlig anmodning og en kopi af DNI eller NIE til følgende adresse:  Avda. Alcalde Clemente Diaz Ruiz nº 6, lokal 10, 29640 Fuengirola, eller ved at sende en e-mail til: info @ advokatkontoret.es 

Oplysninger leveret af tredjepart.

I tilfælde af at anmodningen indeholder personoplysninger om andre personer, skal brugeren forinden informere disse personer om indholdet i de foregående afsnit. ADVOKATKONTORET SLP fraskriver sig ethvert ansvar for overtrædelse af dette krav.

Oplysninger om mindreårige.

Det er ikke tilladt at give oplysninger om personer under fjorten år gennem dette websted. ADVOKATKONTORET SLP fraskriver sig ethvert ansvar for overtrædelse af dette krav.

 

Kommerciel kommunikation gennem digitale medier.

Den kommunikation vi indleder, via e-mail, eller på anden digital vis, er udelukkende den nødvendige for at kunne svare på din anmodning. Den kommunikation der udtrykkeligt er blevet godkendt af modtagerne, i henhold til lov 34/2002 af 11. juli om tjenester i informationssamfundet og elektronisk handel, undtagen som angivet i artikel 21.2 i denne samme lov i den ordlyd, der er givet ved den første endelige bestemmelse af den nye generelle telekommunikationslov.

Sikkerhedsforanstaltninger

Den dataansvarlige har truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikkerhedsniveauet til beskyttelse af personoplysninger, bliver overholdt, som loven kræver, og har installeret alle tilgængelige midler og tidssvarende tekniske foranstaltninger, for at undgå tab, misbrug, ændring, uautoriseret adgang og tyveri af leverede personoplysninger.

Tavshedspligt.

Brugeren er sikret vores fulde fortrolighed og tavshedspligt. Uanset det ovenstående, bør brugeren være opmærksom på, at sikkerheden ved kommunikation på Internettet ikke er fuldstændig.

COOKIEPOLITIK

 Hjemmesiden bruger en trafikanalysator, der bruger små programmer, kendt som “cookies”, som giver os nogle oplysninger om brugen af ​​vores websted:

Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder, hvor det er relevant, din IP-adresse, operativsystem og browsertype. Dette er statistiske data om, hvordan du navigerer på vores websted. Cookies indeholder oplysninger, der overføres til din computers harddisk.

Cookies hjælper os med at forbedre vores websted og give en bedre og mere personlig service. Specifikt tillader de os at:

a) Analysere antallet af brugere og måden brugerne benytter hjemmesiden.

b) Gemme oplysninger om dine præferencer og tilpasse vores websted i overensstemmelse med dine individuelle interesser.

c) Fremskynde dine søgninger.

d) Genkende dig, når du vender tilbage til vores websted.

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google, Inc., et Delaware-firma, hvis hovedkontor er på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Californien), C A 94043, USA (“Google”). Google Analytics bruger “cookies”, som er tekstfiler, der findes på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugere bruger webstedet. Oplysningerne, der genereres af cookien om din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse), overføres og arkiveres direkte af Google på servere i USA. Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne for at holde styr på dets brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester relateret til webstedsaktivitet og internetbrug. Google kan overføre sådanne oplysninger til tredjepart, når det kræves af loven, eller når nævnte tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Google knytter ikke din IP-adresse til andre data, der er tilgængelige for Google. Du kan nægte behandlingen af ​​data eller information ved at afvise brugen af ​​cookies ved at vælge den korrekte konfiguration af din browser, dog skal du vide, at hvis du gør det, kan du muligvis ikke bruge denne websides fulde funktionalitet. Ved at bruge dette websted accepterer du behandling af oplysninger om dig af Google på den måde og til de angivne formål. Til disse formål rapporteres det, at Google Inc. betragtes som en “sikker havn” i henhold til reglerne om beskyttelse af personoplysninger.

Brugeren giver sit forudgående samtykke, medmindre andet er angivet, giver brugeren også tilladelse til sporing af sin IP, mens han gennemser webstedet.

Du kan nægte at acceptere cookies ved at aktivere konfigurationen i din browser, der giver dig mulighed for at afvise cookies. Hvis du vælger denne konfiguration, er du muligvis ikke i stand til at få adgang til visse dele af webstedet, eller du kan ikke drage fordel af nogen af ​​vores tjenester. Medmindre du har justeret dine browserindstillinger til at afvise cookies, producerer vores system cookies, når du opretter forbindelse til vores websted.

I overensstemmelse med de europæiske retningslinjer for databeskyttelsesreglerne, der kan blive påvirket af brugen af ​​cookies, informerer vi dig om, at de forskellige internetbrowsere har konfigurationsværktøjer, så brugeren, hvis han ønsker det, kan deaktivere og / eller eliminere disse cookies eller aktivere den private browsertilstand i sin browser.

Du kan tillade, blokere eller slette cookies, der er installeret på din computer ved at konfigurere browserindstillingerne, der er installeret på din computer:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

Explorer http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-ininternet-explorer-9

Firefox https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitioswe

Safari https://support.apple.com/kb/ph5042?locale=es_ES

 

Brug af cookies

Dette websted bruger cookies for at få den bedste brugeroplevelse. Ved at fortsætte på siden, giver du dit samtykke til ovennævnte cookies og accepterer vores cookiepolitik. Klik på linket for at få flere oplysninger.

Facebook

Dine spanske advokater rådgiver på dansk

Avda. Alcalde Clemente Díaz Ruíz 6, lokal 10, Málaga 29640 Fuengirola

Telefon: +34 951239005

Mobil: +45 43396160

E-mail: info@advokatkontoret.es

 

Advokatforening Malaga Advokat, medlem nr. 6010

© 2015 Advokatkontoret – Juridisk meddelelse – Privatlivspolitik – Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver den bedste brugeroplevelse på vores websted. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi, at du er enig. Jeg er enig. Privatlivspolitik